Sådan laver du flotte muffins

Det er ikke svært at lave flotte muffins. Og det er heller ikke svært at lave dem selv.

Du skal have:

En sprøjtepose, nogle papir muffinsforme, en dej og en høj skål.

Sådan skal du gøre:

Du starter med at tage sprøjteposen og folder den ud over kanten på den høje skål. Når at du har gjort det, skal du hælde dejen ned i sprøjteposen. Når at du har gjort det, skal du klippe et lille hul og begynde med at sprøjte dejen ned i dine papir muffinsforme. Jeg plejer at bruge en hård bageform til mine muffins sammen med nogle flotte papirforme. Så bliver de ekstra flotte. Og til sidst skal du bare bage dem.

Min mor hjælper mig altid med at putte bagepladen med mine muffins i ovnen fordi at jeg ikke selv kan nå ovnen og fordi at jeg ikke skal brænde mig på ovnen.

God bagelyst!

KH Sara

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *