Bag om bloggen

Hej, jeg hedder Sara, og jeg elsker at bage kager.

Jeg startede denne blog, da jeg var 8 år (i 2014). Jeg får lov til at skrive her om bagning. Jeg har haft en kagebutik – den hedder Kforkage.dk. Men den har jeg solgt videre nu, og søde Lotte åbner den igen omkring den 1. maj 2021, fordi jeg ikke har tid til at drive den med skole osv. Så det er godt, at den er videre til en anden, som kan passe godt på den stadig.

Det var min egen idé at starte Kforkage, og jeg fik idéen på en kagemesse i 2014. Jeg har selv været med til at designe den sammen med Tobias Mikkelsen. Jeg har også selv fundet på navnet K for Kage. Og jeg var med til at bestemme alle de varer der skulle sælges. Når jeg igen har tid til at have en virksomhed (og når jeg er blevet 18 år) håber jeg, at jeg også kan arbejde med at bage kager og sælge dem i en kagebutik.

Jeg har også være i avisen Kids News. Det var sjovt. Du kan læse artiklen HER. Det var en hel side i avisen om mine drømme om en butik, fordi jeg er Danmarks yngste iværksætter (måske). Og så hjalp min mor mig med at komme videre med min drøm, fordi hun allerede har et firma og kan have mine kageting samme sted.

Nåh ja: og så har jeg skrevet en kagebog. Den kan du købe her i min lillebrors webshop: Bforbadedyr.dk.

Jeg drømmer om at blive direktør i mit eget firma, når jeg bliver gammel nok. Men jeg håber også, at jeg får lov til at prøve at blive ansat nogle spændende steder, inden jeg åbner mit eget firma igen, så jeg kan få noget erfaring.

Jeg håber godt du kan lide det jeg skriver.

KH. Sara

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *