Lakridsfestival 2019

Jeg er simpelthen så heldig, fordi jeg bliver inviteret til så mange ting. Og Eva fra Lakridsfestivalen havde inviteret mig med til at lave workshops + jeg også fik lov til at sætte en stand op med mine ting.

Et par uger før lakridsfestivalen begyndte vi allerede at pakke de varer sammen, som vi synes der skulle med. I min vinterferie, prøvede jeg en masse lakridsopskrifter af, som jeg skulle bruge til mine workshops og til en opskriftsfolder, for kun de bedste kunne bruges. Der blev bl.a. lavet macarons i lange baner. Jeg fik både testet med lakridspulver, granulat og sirup. Så kom jeg frem til, at den med granulat var bedst.

Og så lavede jeg også nogle opskrifter uden lakrids men med citron i stedet for. Det synes jeg nemlig passer suuuuper godt sammen med lakrids 💕

Ganachen blev der også arbejdet hårdt på, da jeg prøvede med både sirup, pulver og citron. Jeg kom så frem til at hvid chokolade ganache med lakridspulver og citron bare var allerbedst! Sådan blev den endelige super lækre macaron udviklet. Det havde ingen af os i familien noget imod, da de smagte sååå goooodt! Den opskrift kunne godt bruges. Det samme gjorde jeg, da jeg testede donuts, popcakes og cupcakes.

Dagen før dagen

Så nåede vi til dagen før hvor vi satte standen op, så den var klar til om lørdagen. Det var super fedt at gå rundt og udforske i de store lokaler! Resten af fredag aften og nat gik med at bage kagerne til dagen efter, så de kunne være så friske som muligt.

Om lørdagen stod vi op meget tidligt… eller jeg fik ihvertfald kun sovet i 6 timer 😴

Jeg stod i kageværkstedet og lærte dem der kom at pynte en flot kage, og det var super hyggeligt. Da jeg ikke havde sovet så meget, var jeg lidt træt, så jeg holdte mig oppe på den lækre karamelliseret chokolade. De fik lov til at lave en kage hver og de kunne vælge imellem donuts, muffins og macarons. Det var enlig meningen at vi skulle have lavet popcakes istedet for macarons, men Silikomart leverede 14 dage for sent, så formene var slet ikke kommet frem, da vi skulle til København.

Det blev afholdt hos Weber Grill Academi, og derfor lavede de både lækker frokost og aftensmad til os. Til aftensmaden sad alle udstillere sammen, og vi hyggede os rigtig meget. Om søndagen var det meget det samme.

Op på lakridserne i Odense

Så nåede vi til næste weekend hvor vi skulle til Odense og jeg glædede mig helt vildt meget! Vi kørte hjemmefra klokken 06.00. GAB! Det var tidligt. Da vi ankom var der morgenmad, og jeg fik VERDENS STØRSTE APPELSIN, ikke nok med at den var stor, smagte den også helt fantastisk. (vigtig viden, ligegyldig info).

Dagen foregik næsten på samme måde. Vi fik også super lækker frokost derovre. Da dagen var slut, kørte vi på MacDonalds. Ikke det mest sunde at spise men det havde vi bare lyst til.

Kursus på spahotel – jeg er MEGA heldig

Om aftenen kørte vi hen på et lækkert spahotel, som vi skulle overnatte på, fordi vi skulle til kursus i 2 dage. Mandagen startede naturligvis op med en tur i spaen med en af de ansatte og derefter hen og spise morgenmad alle sammen. For det er jo ikke noget jeg har adgang til sådan bare lige, og derfor ville jeg udnytte det 😆

Så startede arbejdsdagen på Shoporama Symposium (der lå på hotellet). Jeg sad og redigerede nogle videoer, for der var nogle ting, som ikke lige var for mig. Og så hørte jeg også et foredrag, som Dennis holdt om Rito (han sælger garn).

Om mandagen nåede jeg i spaen 3 gange!

Så var der tirsdag, som var på nogenlunde samme måde, og så tog vi hen til noget private label (som vi skulle kigge på) klokken 14.00. Det var super fedt, men det må jeg vist hellere skrive om i et andet indlæg, for ellers bliver det her aaaaalt for langt 🤪

… og så tog vi hjem.

Hilsen Sara

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *