Fotoshoot til min kagebog

Det her er bare det vildeste! Jeg har lige været til fotoshoot i 2 dage for min helt egen kagebog. Jeg glæder mig SÅ meget til at vise den til jer.

Inden vi kunne tage fotos, startede jeg med at køre op for at købe ind til de mange kager, jeg skulle lave, og jeg købte hele 20 pakker smør! I første omgang har vi nemlig 2 dage, hvor der skulle tages billeder – resten skal først tages i august.

Dagen før det første shoot, skulle jeg bage rigtig mange kager. Faktisk hele 14 kager. Og de skulle jo alle sammen være “lige i skabet”. Så jeg blev oppe til klokken 02 om natten!

Vi skulle stå tidligt op for at køre hen til Jesper Buchs hus, som vi havde lånt til fotoshoot. Vores søde fotograf (Rikke) havde et kæmpe stort kamerastativ med, som kunne blive op til 2 meter højt. Vi havde bestilt nogle meget fine baggrunde hjem, som vi brugte. På billederne pyntede vi fint op med f.eks. bær, fint bestik og glas.

Billederne blev SÅ meget pænere end jeg havde forestillet mig.

Om aftenen skulle jeg så lige bage 7 kager mere – jeg fik heldigvis hjælp af min mor til at sætte tingene i ovnen og hjælpe med alle de kedelige praktiske ting. Og min far tog (som sædvanligt) opvasken. Men det var rimelig hårdt. Og de kager kunne vi så tage billeder af dagen efter, og du kan tro mine arme blev trætte!!!

På dag 2 skød fotografen også nogle billeder af mig, hvor jeg laver flødeboller, kanelsnegle og unicorns i proces + nogle portrætbilleder af mig og min mor, og de blev også mega fede.

Vi blev først færdige klokken 18. Jeg ved godt at vi havde taget ting med begge dage til fotoshootet, men jeg var alligevel ret overrasket da vi skulle pakke det hele sammen igen, for der var vildt meget. Gad faktisk slet ikke hjælpe til med at pakke sammen, for jeg var mega træt – men jeg gjorde det selvfølgelig alligevel (bare ikke så meget som de andre – ups!).

Da vi kom hjem, var det ret rart, at jeg ikke skulle lave flere kager i den omgang. Min far arbejder på en stor arbejdsplads, så han tog næsten alt kagen med til hans kollegaer, som blev rigtig glade for det – og det var rart at vi ikke skulle smide det ud.

Til næste kageshoot skal jeg heldigvis kun lave 5-6 kager, så der kan vi gå tidligere i seng, yay!

KH Sara.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *