På kagemesse i Frankfurt 2015

Jeg tog sammen med min mor til Frankfurt for at komme på en stor messe. Der var så stort, at man skulle køre rundt mellem hallerne. Stedet hedder Frankfurt Messe og det er sådan cirka 8 gange så stort som Bella Centeret. Jeg skulle derhen for at kigge på nyt kageudstyr til Kforkage.dk.

I den første hal mødte jeg Silikomart og Wondercakes. De kunne godt li mine planer, og jeg fik lov til at købe stort ind. Det bedste var nok popcakes og chokoladeskeer. Mig og min mor gik rundt og fik lidt forskellige gaver som fx. en kop med slik i som man kan sætte på en dåse med sodavand.

Jeg fandt også nogle stjernekastere, som at man kan sætte i kager/cupcakes.

Det var en rigtig god tur, og alle var smadder søde ved mig. Så jeg har fået lavet en masse nye aftaler. Og jeg glæder mig allerede til næste gang, jeg skal på messe. For jeg bliver meget inspireret til nye ting, man kan bage, og jeg finder mange gode redskaber, som jeg rigtig gerne vil sælge i min webshop, så I andre også kan få lækkert og nyt bageudstyr.

KH Sara

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *