Jagten på den lækre træstamme

Jeg elsker træstammer, og jeg har købt to træstammer hos mine to yndlings bagere, som er Grannys House i Søborg og Lagkagehuset i Lyngby. Jeg har ikke prøvet at lave træstammer selv, men det kunne jeg godt tænke mig en dag. Her er min anmeldelse af bagernes træstammer:

Grannys House

Jeg har købt en træstamme hos Grannys House, og den smager rigtigt godt. Næsten lige så godt som Lagkagehusets træstamme. Men lidt for blødt fyld….. God mørk chokolade. Marcipanen er bare mums.

Lagkagehuset

Mums. Det er den bedste træstamme jeg nogensinde har smagt. Fyldet var perfekt i smagen. Det var ikke for blødt. Marcipanen havde en god tykkelse. Og der var masser af den gode mørke chokolade på enderne. Jeg kunne nok ikke bage den bedre selv. Måske…. Jeg skal så meget have en igen en anden dag fra Lagkagehuset.

KH Sara

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *