Hårdt arbejde – men stadig fedt

Nu har jeg snart haft Kforkage i 3 år. Og jeg laver nogle andre ting nu end jeg gjorde i starten.

Jeg tager for det meste over og arbejder i weekenden, og nogle gange også efter skole. Og så har jeg været der meget i sommerferien.

Det her laver jeg nu

Mine opgaver er:

  • at pakke ordre,
  • lægge varer på plads,
  • skrive et blogindlæg/nyhedsbrev, og
  • bestille nye varer.

Det som jeg synes er mest fedt ved at være juniordirektør er:

  • når der kommer store ordrer, fordi så er der mere at finde på lageret,
  • det er super fedt at tage på messer i andre lande, fordi så finder jeg nogle nye gode kageting (og jeg elsker at rejse), og
  • det er også fedt at bage kager og dele dem med naboerne.

Det er også ting, som ikke er så fede. Det er ikke fordi jeg brokker mig, men bare fordi firmaet er blevet så stort siden jeg startede, så er der nogle ting, som jeg ikke synes er så fede mere:

  • at rydde op,
  • at lave de samme ting i lang tid, og
  • at genbestille varer (det er sjovere at bestille nye varer).

Det her drømmer jeg om nu

Jeg vil stadig gerne have en kagebutik eller en dessertbutik. Det er ikke sikker jeg vil have den til at hedde Kforkage. Jeg tænker mere på Saras Dessert Hus eller Saras Dessert Café. Men det er der heldigvis lang tid til, så det behøver jeg ikke bestemme nu.

Kagebutikken skal ligge i Lyngby, fordi jeg elsker at shoppe i Lyngby, og fordi Lyngby er et dejligt sted, hvor der kommer mange mennesker. Den kan godt ligge i Lyngby Storcenter, men så kan man ikke sidde udenfor om vinteren med tæpper, og det synes jeg også kunne være ret hyggeligt.

Jeg får ikke løn

Når jeg er derovre i firmaet, får jeg nogle krydser. Så kan jeg spare sammen til nogle ting, som jeg skal bruge i firmaet, som jeg ønsker mig. Jeg ønskede mig f.eks. at få en iPad, så jeg kunne gå rundt på lageret og finde varer frem til ordrer, og så ønskede jeg mig også iPaden fordi jeg godt kan li at blogge, når jeg rejser med min mor. Den fik jeg, da jeg havde fået nok krydser i firmaet, og da det første mål fra min forretningsplan var nået.

Nu sparer jeg sammen med mine krydser til at få noget løn, når jeg bliver 13 år. Og så vil jeg gerne rejse mere for at finde flere spændende kageting til mit firma. Men så skal jeg arbejde lidt mere i firmaet.

Så hver gang jeg sælger nogle varer på Kforkage, så bruger jeg dem til at købe nye varer.

Kforkage næste år

Jeg håber at få mange flere kunder. Jeg kan godt li at have mit eget firma for det er spændende. Det er også lidt hårdt nogle gange. For jeg kan godt være lidt træt af at skulle derover hele tiden. Men jeg vil ikke sælge firmaet. Jeg vil gerne have, at det skal blive større end Specialkøbmanden. Det er nemligt et mega sejt firma, hvor man kan købe mange sjove ting til kager. Og det elsker jeg jo.

KH. Sara

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *