Kforkage på Formland messen

Jeg startede med at køre hen til Jylland med min far. Det tog hele 3 timer (det var lang tid, når at man jo glædede sig).

Da vi var der henne blev jeg helt vildt glad, fordi at vi endelig var ankommet. Det første vi gjorde var at få et adgangskort til at komme ind med. Og det første sted vi var henne, var trendzonen om maling. Her skulle man male en æske og putte noget underligt malingvoks på (det var Decohof, som jeg testede det til).

Det næste vi gjorde var at gå ind i madhallen L. Der var en masse smagsprøver på slik, bolcher, chokolade og karameller og m.m. Der var noget meget spændende chokolade som var krystalliseret. Det var med grøn solbær, lakrids, mørk chokolade, jordbær og passionsfrugt. Det smagte af chokolade med fx. passionsfrugt i (det er rigtig godt at bruge oven på desserter). Og jeg har også lavet en aftale med dem. De hedder Høier og Hallin. Og jeg glæder mig meget til at få den krystalliserede chokolade hjem til Kforkage. Så gik vi hen til Friss-Holm og kiggede lidt der, men det var alt for dyrt som smeltechokolade.

Så gik vi hen og spiste en god frokost-sanwich. Derefter gik vi hen til Eva solo, men det var kun tallerkner og bestik. Lige pludselig skrev min mor til mig og min far, at der var en stand henne i madhallen L, som var De Buyer og som vi ikke havde set før. Det var den fedeste stand på hele messen som vi besøgte. De havde noget rigtig godt kageudstyr, som jeg tænkte at jeg helt klart skulle sælge. Det var lidt irrerende at vi først fandt den stand til sidst, fordi den var lille og den stod helt ude mod væggen. Og det var også fedt at møde Luna fra den store bagedyst, som også stod i den samme stand og bagte forskellige kager. Jeg fik hendes e-mail adresse så jeg kan skrive til hende om kageting.

Derefter kørte vi hjem igen. På vejen hjem, inden storebæltsbroen, kørte vi ind på Burger King og Sunset og købte nogle burgere. Vi spiste dem på vejen hjem.

Det havde været en rigtig god tur 🙂

PS. Min far havde det også hyggeligt, selvom det handlede om kageudstyr.

PPS. Jeg mødte også Chili Klaus derhenne. Det var nogle meget stærke chips, som han gav os.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *